Kontaktujte nás: 0918 476 610

Súhlas so spracovaním osobných údajov

  1. Udeľujete týmto súhlas spoločnosti TB-TLAČIAREŇ BARDEJOV, spol. s r.o., so sídlom Dukelská 14, 085 01 Bardejov, IČO: 36 45 01 89, IČ DPH: SK2020026657, zapísanej v obchodnom registri vedenom Okresným súdom v Prešove, oddiel Sro, vložka 10667/P (ďalej len „Prevádzkovateľ“), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z., o ochrane osobných údajov, v spojení so zákonom č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách spracovávala e-mailovú adresu a meno.
  2. E-mailová adresa a meno budú spracované s cieľom zaradenia do databázy pre zasielanie obchodných oznamov.
  3. Súhlas udeľujete na spracovanie počas 3 rokov, a to s cieľom zasielania obchodných oznamov, pokiaľ toto obdobie nepredĺžite.
  4. Spracovanie osobných údajov robí Prevádzkovateľ, osobné údaje však pre Prevádzkovateľa môžu spracovávať aj títo sprostredkovatelia:
    1. Poskytovateľ softvéru Mailchimp, spoločnosť The Rocket Science Group, LLC 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA
    2. prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnosti Prevádzkovateľ nevyužíva.
  5. Súhlas je možné vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním listu, e-mailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení. Späťvzatie súhlasu bude mať za následok zastavenie zasielania obchodných oznamov.
  6. Máte právo kedykoľvek vyžadovať:
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás výmaz týchto osobných údajov – spoločnosť TB-TLAČIAREŇ BARDEJOV výmaz urobí, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti, výmaz však spôsobí zastavenie zasielania obchodných oznamov,
  • požadovať obmedzenie spracovania osobných údajov
  • na prenosnosť osobných údajov
  • podať návrh na začatie konania na Úrade na ochranu osobných údajov

V prípade záujmu o cenovú ponuku nás neváhajte kontaktovať teraz.